Stein Heggen og Eirik Ahdell er utnevnt til æresmedlemmer.

Ordenskollegiet utnevnte Stein Heggen og Eirik Ahdell til æresmedlemmer under middagen etter Baneavslutningen.

Stein Heggen ble utnevnt på grunn av sin mangeårige innsats for laget, men utmerkede sportslige prestasjoner og administrative innsats. Steins høydepunkt på banen er hans seier i Nordisk mesterskap. Han har også medalje og stjerne fra Landsskytterstevnet og flere V55 seire i Viken II. På felten har en 2. plass fra Norsk mesterskap og seier i Østlandsmesterskapet. Han har også flere seire i Viken II. I tillegg kommer en lang merittliste fra samlagsmesterskap og interne skytinger. På det administrative området har Stein vært leder av laget og har vært/er medlem av styret i flere omganger.

Eirik Ahdell har også stått for flere gode sportlige prestasjoner, men han ble utnevnt for siden innsats i styret. Han var styreleder hele 12 år. Det er krevende å være leder av et lag som Oslo Østre. Det er mange tunge saker som ikke går på det sportslige. Eksempler på dette er naboforhold og eiendomssaker. I tillegg har Østre arrangert mange store stevner og mesterskap i perioden, som Norgescup og Viken II mesterskap.

Stein og Eirik er nummer 27 og 28 i rekken av utnevnelse av æresmedlemmer. Vi gratulerer så mye med utnevnelsene !!

%d bloggere liker dette: