SM 15m 2020

Samlagsstevnet 15 meter ble skutt på Årvoll onsdag 22. januar. Sondre Ravnanger (Oslo Østre) vant med 247p. De andre medaljene gikk til Helge Norberg (Oslo Østre) og Bjarne Muri (Oslo Østre)

Det ble skutt et 25-skudds program. Beklageligvis så sviktet noen håndverkere og kjøkkenet var ikke ferdig slik som avtalt. Serveringen strakk seg derfor til gratis kaffe. Takket være at mange ble værende igjen til slutt ble det likevel en fin ramme rundt premieutdelingen. PS: Arrangøren satser på forbedring, når vi inviterer samlaget til en onsdagsserie senere ut i sesongen.

ResultaterLive-visning

Oppmøtet var på gledelige 70 skyttere. Det er det høyeste antallet på lenge. Kl. 3-5 ble dominert av arrangørlagets skyttere. Det var de heteste forhåndsfavorittene som gjorde opp om seieren. Sondre Ravnanger har kommet godt i gang i år og han vant med 247p og solide 14 innertiere. Helge Norberg hang godt med etter klassen, men han endte på 246p. Bjarne Muri tok den siste medaljen med 243p.

I V55 hadde Østre en lang og god rekke med skyttere, men det var Nordstrands Helge Lillekvelland som stakk av med seieren. Seieren var også klar med 247p og tre poeng ned til nr. 2. I kl. 2 var det ikke mulig å skille de to beste. Vi fikk dermed to samlagsmestere i Tobias Mortensen Torbal (Oslo Østre) og Ida Collett Sælør (Skarpskytten). Klassemedaljene gikk til John Anders Ingebo (Oslo Østre) i kl. 1, Inga Kvam (Oslo Østre) i kl. 2 og Per Arve Strømstad (Oslo Østre) i kl. 4.

Kveldens beste resultat kom i kl. R, hvor Simen Havik Samdal (Oslo Østre) satte en solid ny pers med 250p. Simen Martinius Isene (Skarpskytten), Torjus Lindeland (Oslo Østre) og Viktor Elof Nilsson (Oslo Østre) kom på de neste plassene.

ER var den største ungdomsklassen. Amalie Mortensen Torbal (Oslo Østre) tok en favorittseier med 248p. Skarpskytten-duoen Lars Johannes K. Olsen og Henriette Isene var ganske tett på med 246p.

I kl. J skilte det kun 1p mellom de to beste. Hans Robert Gaarder (Oslo Østre) knep seieren med 243p, mens det ble 242p på Mathea Barlund (Skarpskytten). Ingvald Orthe (Oslo Østre) vant kl. EJ med 232p.

I V65 vant Arvid Meek (Skarpskytten) klart med 249p og han kunne da legge en ny tittel til sin allerede lange rekke. Jan-Erik Foss (Østre Bærum) tok tittelen i V73 med 245p.

Deltagere i kl. R.
Deltagere i kl. ER
Deltagere i kl. J
Vinner kl. EJ, Ingvald Orthe
Mesterne i kl. 2, Tobias Mortensen Torbal og Ida Collet Sælør.
Mester i V55, Helge Lillekvelland
Mester i V65, Arvid Meek.
%d bloggere liker dette: