KM 15m

Bjarne Muri ble klubbmester i et tett oppgjør. Helge Norberg og Nils Kåre Midtflå kom på de neste plassene.

Det ble skutt et 35-skudds program. 31 skyttere møtte opp og vi hadde deltagere i de fleste klassene.

I kl. 3-5 ble det meget tett. Syv skyttere plasserte seg på poengsummene 341-343p. Nivået ble noe lavere enn forventet, vi får tro at det er mesterskapets høye prestisje som bidrar til det. Sigve Iversens ledet med 342p før siste lag gikk på banen, men han måtte se at han endte på den småsure 4. plassen. Bjarne Muri, Helge Norberg og Nils Kåre Midtflå skjøt alle 343p og tok mesterskapsmedaljene. Om ikke resultatet var imponerende, så var Bjarnes antall innertiere det. Han hadde hele 19 og vant rangeringen klart. Helge ble nr. 2 med 13 og Nils Kåre nr. 3 med 10.

Per Arve Strømstad vant klassemedaljen i kl. 4 med 339p. Vegard Ånneland kl. 3 med 328p. Kl. 1 medaljen gikk til John Anders Ingebo med 236p og jegerklasssen ble vunnet av Rolf Tamber med 210p (jeger klassen er ikke med i standardoppsettet i resultatprogrammet, og i farta ble det ikke huket av for jeger. Dermed er resultat ikke med i web-visningen)

I V55 tok Christer Malm en klar seier med 345p. Øivind Mørk skjøt også gode 345p og vant V73.

I ungdomsklassene vant Simen Havik Samdal kl. R med meget gode 347p. Torjus Lindeland og Viktor Elof Nilsson kom på de neste plassene. Thea Olivia Grøvnes var eneste deltager i kl. ER og hun vant med 340p. Seieren i kl. J gikk til Hans Robert Gaarder med 343p. Simen Sanne og Jonas Ingebo kom på de neste plassene. EJ ble vunnet av Ingvald Orthe med 319p.

ResultaterLive-visning

%d bloggere liker dette: