Åpne feltstevner 2020

Blakerfelten

Simen Havik Samdal ble nr. 3 i kl. R. Henrik Oppen ble nr. 7 på grovfelten

Blaker er fast stoppested for feltsesongen den fjerde søndagen i januar. De hadde lagt opp til en ganske krevende runde, som er godt beskrevet i deres artikkel fra stevne. Vi legger til at det er et morsomt stevne å delta på, hvor en får testet seg godt. Vi hadde med syv på grovfelten og en på finfelten.

Det var finfeltskytteren Simen Havik Samdal som fikk det beste resultatet. Han 29/21 og ble nr. 3 i kl. R. Det ble hårfin bom på siste hold hvor han fikk 5/5. Han var uansett godt fornøyd med innsatsen.

Henrik Oppen ble vår beste på grovfelten med 37/15 og en flott 7. plass. Vår nestbeste ble kanskje noe overraskende Arne Ånneland. Han tok en ekstra treningsrunde på Østre dagen før. Hvor stort utslag det gjorde vites ikke, men det hjalp sikkert. Han var godt på hele veien og endte på 34/8 og 22. plass. Det ga også 2. plass i V55, med samme antall treff som vinneren.

Våre andre gikk etterhvert noe oppgitt rundt i løypa og endte et stykke ned på lista. Sverre Brovoll og Eirik Kristiansen skjøt 32 treff, Tore Johansen 31 treff, mens det ble 26 treff på Lars Bugge og 24 på Helge Norberg.

Per Arve Strømstad skjøt sitt første åpne feltstevne siden ungdomstiden. Det gjorde han i jegerklassen. Han sa seg godt fornøyd med 17 treff og 3. plass. Det var kun 30-skudden som var tellende.

Arrangørens artikkelresultater

%d