Raumnesfelten

Simen Havik Samdal ble nr. 3 i kl. R. Eirik Kristiansen og Helge Norberg skjøt fullt på grovfelten.

Vi hadde med ni skyttere på årets Raumnesfelt. En skjøt finfelten og resten grovfelten. Igjen var finfeltskytteren Simen Havik Samdal og igjen fikk han vårt beste resultat. Han ble nr. 3 i kl. R med 29/19. Han hadde forøvrig flest innertreff.

På grovfelten skjøt fem av våre ganske tidlig. De slet endel med dårlig sikt gjennom kruttrøyk i motsol, noen treff gikk nok tapt på grunn av det. Eirik Kristiansen klarte seg imidlertid meget godt og skjøt fullt. Det gjorde han sammen med åtte andre skyttere. Med 12 innertreff ble Eirik rangert til 8. plass. Senere på dagen skjøt også Helge Norberg fullt og ble nr. 9. Lars Bugge ble nr. 12 med 29/16. Ellers skjøt Sverre Brovoll, Tore Johansen og Henrik Oppen 27 treff, Stein Heggen 25 treff og Stian Stafsberg Klyve 22 treff.

Resultater

%d bloggere liker dette: