Dølifelten

Sverre Brovoll ble nr. 9 på grovfelten. Seks Østre skyttere er inne blant de åtte beste i uttaket til ØM.

Søndag sto Dølisjøfelten på programmet. Arrangørene Søndre Odalen og Nord-Odal hadde et strev med å få på plass en feltløype i et snøfritt område med usikker is og ikke minst, en meget vindfull lørdag når skivene skulle på plass. Vi får takke de får jobben, for de presenterte et flott opplegg.

Vi hadde med åtte på grovfelten. Før det siste holdet hadde vi tre skyttere med 24 treff i Helge Norberg, Arne Ånneland og Tore Johansen. Siste holdet var en liggende 1/3, knestående på ukjent avstand. Dessverre var det bare Tore som kom noenlunde greit igjennom med 5 treff. Sverre Brovoll fylte på det siste holdet og ble vår beste på 9. plass med 29/17. Tore ble nr. 13 med 29/14. Helge og Arne endte på 26 treff sammen med Lars Bugge og Eirik Kristiansen. Arne ble 3. beste V55-skytter. Stein Heggen skjøt 24 treff og Henrik Oppen 23 treff. Da har vi nevnt alle.

Resultater

Stevnet var nr. 5 av 6 tellende i uttaket til Østlandsmesterskapet i grovfelt. Fire av seks teller og det regnes plassiffer mellom Oslo skytterne. Av status nedenfor har vi seks inne blant de åtte beste. Mye rart skal skje på SM om ikke alle våre seks kommer inn blant de åtte beste, men vi kan få noen på 8. plass. Den plassen kan samlaget disponere på skjønn.

%d bloggere liker dette: