Skytternes mestermøte

DFS, NRK og Oslo Østre arrangerer Skytternes mestermøte 13. august

Landsskytterstevnet på Elverum som kjent avlyst. NRK og Skytterkontoret har pratet om hvordan de likevel kan få vist skyting på TV. De endte opp med ideen om å samle alle adelige fra og med 2000 til et stevne. Med adelige menes Skytterkonger, -dronninger, -prinser og – prinsesser.

Meget moro så fikk vi forespørsel om å være teknisk arrangør. Den oppgaven tok vi gladelig. Det betyr at vi får en hektisk periode i sommer og de som har vært på banen har sett at arbeider er i gang. Noe var allerede planlagt, noe må fremskyndes og det blir ekstraarbeid. Vi må ha noen runder med dugnader og stille med en arrangørstab på stevnet. Med mange som er villige til å ta i et tak, vil dette gå greit.

Dette blir en flott anledning til å vise frem skyting og vårt lag for et bredt publikum. Forhåpentligvis får Osloprosjektet god drahjelp fra arrangementet. NRK planlegger en sending på 5 timer med innledende på ettermiddagen og finale rett etter Dagsrevyen.

Mer om mestermøte kan leses ved å følge linkene under. I mestermøtet blir vi representert med Marianne Berger og Jan Håkon Jørgensen. Marianne ble prinsesse i 2009, da skjøt hun for Øyer. Jan Håkon Jørgensen ble som kjent konge i 2005. Han skyter nå for Rygge, men i denne sammenhengen regner vi han som en av våre.

Artikler på DFS hjemmeside:
Det blir skytternes mestermøte
Disse deltar i Skytternes mestermøte

PS: En praktisk konsekvens av dette er at det ikke blir noe skyting i perioden 10-13. august. Da rykker NRK inn på banen for å rigge til. Jegerskytingen 11. august blir avlyst. 200m stenger sannsynligvis helt fra månedsskiftet juli/august. Det kan også bli andre perioder med redusert bruk. Dette annonseres på våre hjemmesider.

%d bloggere liker dette: