Innbydelser 2020

Innbydelse Onsdagsserien

Onsdagsserien er en treningsserie på 15 meter for alle skyttere i samlaget. Vi kjører tre runder på følgende datoer: 4.mars, 18. mars og 1. april. Første lag går kl. 1800.

Programmet blir et 35-skudds utendørsprogram, med en fortløpende ekstra 10-skudd. Denne består av 10 skudd stå på 4 minutter for kl. 3-5 og EJ, 10 skudd kne på 3 minutter for kl J, 2 og V55 og 10 skudd ligg på 2 minutter for kl. NU, NV, R, ER, 1, V65 og V73.

Innskudd: Kun arr. avgift, kr. 50,- pr. runde for alle klasser. Ingen premiering – men vi lager resultatlister.

Stevnet legges også ut på dfs.no for forhåndspåmelding. Husk å huke av for «vis interne arr».

Kiosken holder åpen! Og som i fjor kan alle skyttere som kan vise til minst en *.9 etter endt skyting hente seg en enhet i luka etter eget ønske 🙂 Alle skyttere som fullfører alle tre rundene er med på muligheten til å vinne en smakfull trekningspremie (betinger tilstedeværelse til slutt).

Vel møtt på Østre!

%d