Jegertrening er i gang

Fra uke 20 (tirsdag 12.mai) startet jegertreningen. På grunn av coronasituasjonen er skytterlagene pålagt å følge en del smittevernsregler og føringer fra myndigheter og DFS. Disse er det viktig at dere setter dere inn i før dere ankommer skytebanen.

Du finner mer info om dette her: https://www.dfs.no/aktuelt-na/nyheter/2020/Informasjon-om-korona-krisen/

Ellers gjelder følgende:

Forhåndspåmelding: Alle må melde seg på via epost: oslo-ostre@skytterlag.no eller SMS 92821678. Angi ønsket skytetid: 17:00, 17:30, 18:00, 18:30, 19:00 eller 19:30. Du vil da få svar senest på morgenen dagen etter, med ledig tid og skive. Man blir tildelt 30 min skytetid. Det er ingen mulighet for drop-in. Skytedager er tirsdager som før, se mer informasjon: https://osloostre.no/jegertrening/

ALLE skyttere må ha med eget liggeunderlag. Man får ikke skutt uten å ha med seg det.

Opprop skjer utenfor standplass, dvs man skal ikke gå inn på standplass før man blir ropt opp.

All skifting og klargjøring skjer utendørs.

All betaling skjer via vipps eller bankkort, ingen kontanter.

Vi oppfordrer de som blir forhindret i å møte til oppsatt tid om å gi beskjed, så skytetiden kan bli gitt til andre.

Av erfaring vet vi at det er mest trykk på jegertreningene i august og september, så vi oppfordrer jegere å vurdere å komme på skytebanen allerede nå i mai og juni, så fordeler vi arbeidsmengden på de som arrangerer.

%d bloggere liker dette: