Ombudsmøtet 2020

Samlagets ombudsmøtet for 2020 ble gjennomført 10. februar

Ombudsmøtet skulle vært arrangert i november i fjor, men ble utsatt og gjennomført 10. februar. Møtet ble arrangert på Teams. Samlagsleder Eirik Ahdell holdt en stø hand på møteledelsen og det ble et godt gjennomført møte. Replikkene ble muligens noe færre enn med et fysisk felles møte, men diskusjonene gikk greit.

Årsberetningen og regnskapet var tydelig preget av den reduserte aktiviteten vi har vært i gjennom. Utenom de faste postene la samlagsstyret frem to premiesaker som begge ble vedtatt. Det gjaldt hvordan Skymoens minne premie og A. Frisch fat skal premieres.

Prosjektleder Morten Undseth for Osloprosjetet var innom for å informere og denne saken skapte mest debatt. Det blir spennende å se hva prosjektet kommer til å presentere for samlaget og lagene senere i år.

Det er utfordrende å lage en terminliste og samlagsstyret la frem en terminliste med samlagets skytinger, så får vi se etterhvert om det lar seg gjennomføre.

Det er uansett klart at Viken II felt og Hovedstadsstevnet ikke arrangeres i år.

Valgene resulterte i at Eirik fortsetter som samlagsleder. Ellers er Arne Ånneland og Sverre Brovoll (leder feltutvalget) med i styret, mens Bjarne Muri er vara. Morten Musiol er medlem av ungdomsutvalget. Tore Johansen er revisor og medlem i valgkomiteen.

%d bloggere liker dette: