Onsdagsserien II 16. juni

Sondre Ravnanger best i kl. 3-5 med 341p. Artikkel er oppdatert.

Onsdagsserien er en skyting for lag i Oslo skyttersamlag. Programmet er 35-skudd, 25-skudd for kl. 1, NU og NV. Runde 2 ble skutt 16. juni med 35 deltagere. Med lettelser i smittetiltak kunne vi åpne for servering innendørs. Tone Ytterhaug bø på gratis kaffe, brus og sveler. For mange var det vel så viktig å kunne sette seg ned å ta en prat, enn å skyte.

I kl. 3-5 ble Sondre Ravnanger best med 341p. Beste resultat på 200m kom med Arne Grøttings 345p i V55. Begge skyter for Oslo Østre. Lars Grette (Nordstrand) ble best i kl. 2 med 340p. Rolf Tamber (Oslo Østre) skjøt 240p i kl. 1.

På 100m kom beste resultat med Simen Havik Samdals (Oslo Østre) 348p i kl. ER. Det var også ny pers. Mathea Barlund (Skarpskytten) ble best i kl. J med solide 346p. I kl. R var Simen M Isene (Skarpskytten) best med 341p. Hans Robert Gaarder (Oslo Østre) skjøt 326p i kl. EJ. I V73 ble Nils Hovde (Oslo Østre) best med gode 346p.

Vi beklager at live-visningen for 100m ikke virket. MLvis fant ikke 100m, selv om alt virket på banen. Det viste seg at standplass PCen måtte rebootes. Vi regner med at dette er i orden ved neste anledning. Det tok også tid før vi fikk ut alle resultatene.

Litt “rusten” form over hele linja; skyttere, arrangører og PCer.

Resultater Live-visning

%d bloggere liker dette: