Onsdagsserien III 23. juni

Siste runde er skutt. Bjarne Muri ble best i kl. 3-5 med 248-345p.

Onsdagsserien var en skyting for lag i Oslo skyttersamlag. Programmet var en 35-skudd. Serien gikk over tre runder og var i hovedsak ment til å gi et enkelt konkurransetilbud etter at smittevernstiltakene ble lettet. Fremover øker tilbudet med åpne stevner og i neste uke har Ski og Kråkstad, Urskog og Fet stevner.

Skytingene samlet i overkant av 30 deltagere og vi sier oss fornøyd med det. For mange var det vel så viktig å treffe andre og få en prat.

I siste runde var Bjarne Muri (Oslo Østre) klart best i kl. 3-5 med solide 248-345p. Ellers ser vi at Jenny Tovseth Vatne (Nordstrand) og Henrik Oppen (Oslo Østre) kvalifiserte seg til Skytternes mestermøte på Elverum med 242p. De andre som skjøt 242p eller bedre var allerede kvalifisert.

I V55 ble det et tettoppgjør mellom Stein Heggen og Christer Malm, begge fra Oslo Østre. Stein ble best med 344p mot Christers 343p.

På 100m kom beste resultat Mathea Barlunds (Skarpskytten) 248-347p i kl. J. Rekruttklassen besto av fire Nordstrand skyttere. Linde Berg-Knutsen ble best med 334p.

Videre resultater kan studeres på linkene nedenfor.

Resultater Live-visningResultater MittDFS

%d bloggere liker dette: