Interne banestevner 2021

Klubbmesterskap

Sondre Ravnanger ble klubbmester foran Sigve Iversen og Sverre Brovoll

Klubbmesterskapet ble arrangert med 29 deltagere. Ungdommen ble noe redusert med sykdom og karantener og de fikk muligheten til å skyte over to dager.

Det ble jevnt i kl. 3-5. Sondre Ravnanger og Sigve Iversen lå klart i tet med 246p på 25-skudden. Sondre avgjorde med å skyte 99p i finalen mot Sigves 98p. I kampen om den tredje medaljen skilte det kun 2p mellom fire skyttere både på 25-skudden og etter finalen. Sverre Brovoll og Nils Kåre Modtflå endte begge på 340p med tre innertiere. Sverre tok den siste medaljen med å ha syv yttertiere mot Nils Kåres seks. Arne Grøtting tok en klar seier i V55 med 345p. Det var fire poeng ned til Stein Heggen på 2. plass. Ellers hadde vi deltagere i kl. 4 og kl. 1 på 200m. Kl. 4 medaljen gikk til Eirik Ahdell og kl. 1 medaljen til Rolf Tamber.

ER var den største klassen på 100m. Simen Havik Samdal tok en klar seier med 346p. Viktor Elof Nilsson ble nr. 2 med 343p. Torjus Lindeland tok den siste medaljen med 341p. Simen Sanne var eneste deltager i kl. J og Hans Robert Gaarder eneste i kl. EJ. Dermed grei seter til begge to. V73 duellen mellom Nils Hovde og Øivind Mørk ble vunnet av Nils 340p mot Øivinds 335p.

Vi hadde tre deltagere i NU. De var Mattis Mjørlund Christensen, Helmer Gardssønn Mossige og Frøya Pihl Strømstad. De skjøt hhv. poengsummene 235, 235 og 241.

Resultater – Live-visning 

%d