Klubbmesterskap

Sondre Ravnanger ble klubbmester foran Sigve Iversen og Sverre Brovoll

Klubbmesterskapet ble arrangert med 29 deltagere. Ungdommen ble noe redusert med sykdom og karantener og de fikk muligheten til å skyte over to dager.

Det ble jevnt i kl. 3-5. Sondre Ravnanger og Sigve Iversen lå klart i tet med 246p på 25-skudden. Sondre avgjorde med å skyte 99p i finalen mot Sigves 98p. I kampen om den tredje medaljen skilte det kun 2p mellom fire skyttere både på 25-skudden og etter finalen. Sverre Brovoll og Nils Kåre Modtflå endte begge på 340p med tre innertiere. Sverre tok den siste medaljen med å ha syv yttertiere mot Nils Kåres seks. Arne Grøtting tok en klar seier i V55 med 345p. Det var fire poeng ned til Stein Heggen på 2. plass. Ellers hadde vi deltagere i kl. 4 og kl. 1 på 200m. Kl. 4 medaljen gikk til Eirik Ahdell og kl. 1 medaljen til Rolf Tamber.

ER var den største klassen på 100m. Simen Havik Samdal tok en klar seier med 346p. Viktor Elof Nilsson ble nr. 2 med 343p. Torjus Lindeland tok den siste medaljen med 341p. Simen Sanne var eneste deltager i kl. J og Hans Robert Gaarder eneste i kl. EJ. Dermed grei seter til begge to. V73 duellen mellom Nils Hovde og Øivind Mørk ble vunnet av Nils 340p mot Øivinds 335p.

Vi hadde tre deltagere i NU. De var Mattis Mjørlund Christensen, Helmer Gardssønn Mossige og Frøya Pihl Strømstad. De skjøt hhv. poengsummene 235, 235 og 241.

Resultater – Live-visning 

%d bloggere liker dette: