Interne banestevner 2021

Åpningsfat 2. avd

Sondre Ravnanger vant aksjen i Vennskapspokalen

24 skyttere møtte opp til skytingen om Åpningsfatene 2. avd. Programmet var en klassevis 15-skudd. Kl.3-5 skjøt også om aksje i den evigvandrende Vennskapspokalen og kl. 1 skjøt om aksje i den evigvandrende Vandrekjede kl. 1.

Sondre Ravnanger vant aksjen i Vennskapspokalen på en overbevisende måte. Han skjøt feilfrie 150p. Seieren var likevel knepen. Helge Norberg skjøt 149p og Bjarne Muri 148p. John Anders Ingebo vant aksjen i Vandrekjede kl. 1. Andre toppresultater var Arne Grøttings 149p i V55 og Geir Andresens 148p i kl. 2.

Vi fikk også 150p på 100m. Det resultatet sto Simen Havik Samdal bak i kl. ER. Jonas Ingebo skjøt gode 148p i kl. J. Det samme gjorde Nils Hovde i V73. Videre resultater kan studeres på linken nedenfor.

Resultater – Live-visning 

Åpningsfatene sammenlagt (de som skjøt begge avdelingene)

I skytingen om Åpningsfatene telles resultatet sammen med skytingen om Åpningsfatene 1. avd. Sammenlagtresultatene og vinnerne kan sees i tabellen nedenfor.

%d