Felt Siljan og Styrvoll

Sverre Brovoll skjøt fullt på begge stevnene.

Stevnetilbudet for felt i helgen var de første stevnene i Telecup hos Siljan og Styrvoll. Det var bilfelt med start på innendørsbanen til Styrvoll med avslutning på banen til Siljan. Det ble skutt fra fem standplasser. På hver standplass skjøt man ett hold fra hvert stevne. Grovfeltopplegget var rimelig moderat og enkelte hold var enkle. Mer om opplegget kan sees på linken nedenfor. Avstandene ble oppgitt ca. 30 sek før ildkommando.

Sverre Brovoll og Tore Johansen deltok fra oss. Det ble endel 30 treffs resultater. Sverre var i godt slag og bidro med to av dem. I stevnet til Siljan var Sverre en av fem med 30 treff. Med 16 innertreff ble det 4. plass, ett innertreff fra pallen. I Styrvoll var Sverre en av 13 med 30 treff. Der ble det 5. plass med 21 innertreff. Tore tapte i alt fire treff, men det klaffet slik at alle bommene kom på stevnet til Siljan. Dermed var Tore av de 13 med 30 treff i Styrvoll. Det ble 7. plass med 19 innertreff.

Resultater: SiljanStyrvollOpplegg
ref. opplegg, avstandene var: Hold 1: 305m på begge hold, hold 2: 208m på begge, hold 3: 200m på begge, hold 4: 310m og 525m og hold 5: 175m og 225m.

%d bloggere liker dette: