Akershusserien 6. runde

Både 1. laget og 2. laget tapte mot lag fra Kisen

Våre to lag har nå skutt siste runde av Akershusserien. Det er en runde til, men begge lag har wo. Begge lagene møtte lag fra Kisen og ikke overraskende, ble det to klare tap.

Kisens lag som møtte vårt 1. lag holdt et nivå som ingen andre lag er i nærheten av, da må det i så fall være et av deres andre lag. De tapte kun to poeng. Vårt lag kan likevel si seg meget godt fornøyd med innsatsen. Alle skjøt godt opp på 290-tallet.

  1. laget endte med fire matcher og det ble tre seire og ett tap.

Vårt 2. lag møtte Kisen ung for en stund siden, fordi noen på laget skulle delta på EM i Hamar. Det sier litt om nivået og selv om våre skjøt jevnt godt ble det et klart tap. Julie har et utrolig stabilt nivå og ble igjen best på laget med 296p.

2. laget fikk skutt fem matcher. Det ble tre seire, ett tap og så har vi faktisk et ubekreftet resultat. Sistnevnte er matchen mot Gjerdrum som ble gjennomført med hjemmebaneskyting. I skrivende stund aner vi ikke hva Gjerdrum har skutt eller om de har skutt. OPPDATERT: matchen mot Gjerdrum ble vunnet.

Uansett så er begge lag klare for finaler og vi får håpe at de blir gjennomført som planlagt. Kisen opprinnelige plan var en felles finalekveld onsdag 6. april.

Oppsett og resultater kan sees på Kisen sine hjemmesider.

Oslo Østre 1 1184 – Kisen 1 1198

Marianne Berger297
Nils Kåre Midtflå296
Sondre Ravnanger296
Bjarne Muri295

Oslo Østre 2 1159 – Kisen ung 1181

Julie Ulrikke Øynebråten296
Henrik Oppen289
Sverre Brovoll288
Tore Johansen286
%d bloggere liker dette: