Innkvartering LS 2022 i Bodø – på tide å bestille!

Lars Bugge er velvilligheten selv og har inkludert oss i jobben med innkvartering. Se informasjon fra Lars Bugge nedenfor. Påmelding går til han og en senere betaling gjøres til Oslo Østre.

Folkens,

Jeg har god dialog med utleieansvarlige for Nordavind, som er tilknyttet Universitetet i Bodø.
https://www.studentinord.no/korttidsleiebodo/korttidsleie-Nordavind

Nordavind ble ferdigstilt i 2013 og fremstår godt vedlikeholdt.

Dette er på «rett side av byen» ift. arenaen på Bestemorenga. Avstanden dit er ca. 10 km. Avstand til Bodø sentrum er ca. 8 km.
Dette blir skytterlagets tilbud om felles innkvartering under LS i 2022. Vi har inkludert Oslo Østre og Nordstrand i opplegget.

Kapasiteten er god og hvert rom kan huse 1 eller (maks) 2 personer.
Følgende gjelder:

•             Minimumsleie 7 døgn. Pris som enkeltrom: kr 3.300,- / ekstra seng(maks en/rom) kr. 250,- pr. døgn per pers. Det tas utgangspunkt i 7 døgn hvis du ikke angir annet i din bestilling.  Pakke med sengetøy, 1 stort håndkle og 1 lite håndkle er inkludert.

•             Dobbeltrom = ekstraseng settes inn. Denne har tynn madrass og er best egnet for lettvektere. De tilstreber å legge to madrasser på disse, så lenge de har dette tilgjengelig. (Her kan det bli enten enkeltrom m/ekstraseng eller dubletthybel. Sistnevnte har noe større plass med eget kjøkken og bad utenfor selve soverommene. Tilgjengeligheten avgjør.)

•             Rommene har minikjøkken, enkelt kjøkkenutstyr, micro med crispfunksjon.

•             Fleksibel ankomstdag (eksempler: tor-tor, fre-fre og lør-lør). Ekstradøgn mulig mot tillegg. Endelig ankomst/avreise kan justeres når skytetidene foreligger medio juni 2022.

•             Det jobbes med å få på plass felles frokost. Denne blir i så fall obligatorisk, og vi skal regne med en pris på +/- kr 60/pers/dag, som tilkommer leiesummen over. 

•             Skytterlaget vil forskuttere for en samlet betaling (inkl. evt. depositum) når vi nærmer oss LS.

•             Det vil søkes til universitetet om tillatelse til grillsted ved Nordavind.

•             Det er ikke noe innendørs samlingssted på selve Nordavind, men dette henger sammen med universitetet.

•             På Nordavind benyttes nøkkelbrikker/elektroniske nøkler med tilganger på de enkelte rom. Vi får en brosjyre på forhånd med veiledning. Nøkkelbrikker kan hentes i nøkkelskap ved inngangen til Nordavind 24-7.

Frist for bestilling er fredag 8. april. Bestilling på mail til undertegnede.
(Etternølere vil sannsynligvis få tak over hodet, men det garanteres ikke noe.)

Det er viktig at du oppgir antall beboere i enheten og fullt navn på disse. Jeg noterer ingen bestilling før dette er på plass.

Ikke nøl med å bestille!

Med vennlig hilsen
FROGN OG DRØBAK SKYTTERLAG

Lars Bugge
Kasserer
lars.bugge@tradebroker.no
Tel  918 27 547

%d bloggere liker dette: