Skivene er klare for banesesongen

Arne Grøtting, Geir Olsen og Rolf Tamber med flere har gjort en stor dugnadsinnsats. Spesielt har 100m skivene fått ordentlig gjennomgang med plastring av gummiduker, rengjøring, bytting av deler, reparerte fronter og bakplater. De som har vært innom 15m har sett at halve garderoben har vært satt av til “samlebåndsjobbing”. Nå vil de godt brukte skivene klare en siste sesong. Til høsten er planen å bygge om til optiske skiver. 200m skivene har ikke rukket å bli benyttet som mye, men de er også gjennomgått.

Megalink har vært innom for en siste justering og sjekk. Alle skivene er testskutt. Det er bare å se frem til en flott banesesong. Aktiviteten skal i hvertfall ikke stå på skivene.

PS: Hvis noen lurer på hva vi nå skal gjøre på dugnaden dagen før baneåpningen, så er det flere ting som må ordnes, men det blir litt ekstra tid for en prat og kopp kaffe.

%d bloggere liker dette: