Baneåpning

Baneåpningen ble gjennomført på tradisjonell måte torsdag 21. april

Som vanlig ble åpningen av banesesongen markert med en enkel, men vel innarbeidet, tradisjon. Styreleder Morten Musiol så noen velvalgte ord, før Østre-, DFS- og nasjonsflagget ble heist. Amalie Mortensen Torbal fikk æren av å avfyre åpningsskuddet, som satt der det skulle i innertieren.

Det ble skutt om Åpningsfatene 1. avd. Programmet var en 15-skudd. 26 skyttere stilte, det var dessverre det laveste antallet vi kan huske. Vi får tro at noen flere kommer i gang etterhvert.

Christer Malm hadde det beste resultatet på 200m med 149p i V55. Henrikl Oppen ble beste klasseførte skytter med 146p i kl. 4. På 100m skjøt Simen Havik Samdal 150p i kl. ER, han fikk hard motstand av Torjus Lindeland som endte på 149p. Videre resultater kan studeres via linken nedenfor.

Etter skyting ble i anledning dagen servert gratis kake, kaffe og brus.

ResultaterLive-visning

%d bloggere liker dette: