Nordisk mesterskap

Sverre Brovoll kun 0,2p fra pallen. Sverre var også med på laget i to av seirene i lagskytingen.

Sverre Brovoll ble tatt ut på laget etter spesielt god feltinnsats i vinter. Nordisk mesterskap går over to dager, med tre konkurranser første dag og feltskyting på dag to.

Dag 1

Første konkurranse i Nordisk mesterskap var 25-skudd liggende med tellende desimaler. Først ble det skutt 15-skudd, hvor de 15 beste gikk til finale med 10-nye skudd. Sverre fikk vist at han behersker mer enn feltskyting. Han kvalifiserte seg til finalen med 158,1p og 10. plass. I finalen skjøt han et hakk bedre med 105,8p og Sverre avanserte til en flott 5. plass. Han endte kun 0,2p fra pallen. Det var innlagt lagskyting hvor 15-skudden var tellende. Sverre var en av de åtte som vant lagskytingen klart.

Baneskyting var neste øvelse. Sverre presterte ganske godt og havnet midt i feltet på 14. plass med 242-338p. Siste øvelse den første dagen, var felthurtigskyting. En øvelse Sverre har forutsetninger til å gjøre det bra i, men denne gang fikk han ikke ned alle skivene.

Dag 2

Feltskyting var en 42-skudds runde med kun ukjente avstander. Sverre skjøt jevnt godt og endte på 36-treff. Ut i fra resultatlisten ser vi ingen store blemmer, men det ble ett treff tapt her og der. Med 36 treff ble det 11. plass. Sverre kom med på laget som vant lagskytingen suverent. Norge dominerer generelt stort i dette mesterskapet.

Alt i alt kan Sverre si seg meget godt fornøyd med innsatsen.

Resultater

%d bloggere liker dette: