Per Jorsetts minnestevne

Per Jorsetts minnestevne ble arrangert onsdag-torsdag 25-26. mai. Magnus Bjerke (Høland/Bjørkelangen) vant med 348p.

Stevnene kunne følges på disse linkene.

Resultater live-visning

Stevnet samlet 153 deltagere. Som mange arrangører har opplevd, så er det endel færre enn før pandemien. Uansett så var det god stemning og mye god skyting. Dessverre startet vi stevnet med feil i oppsettet, slik at første lag på 200m skjøt på 300m skiver. Vi beklager så mye for de som ble berørt og håper dette ikke forstyrret skytingen for mye.

Magnus Bjerke (Høland/Bjørkelangen) vant kl. 3-5 med 348p. De andre medaljene gikk til Daniel Sørli (Urskog) med 347p og Tor Harald Lund (Søgne) med 346p. Johan Andresen (Urskog) vant V55 med innertier på hjemmehåpet Stein Heggen, begge skjøt 347p. Lars Grette (Nordstrand) tok en suveren seier i kl. 2 med 347p. Kåre Anders Ingeborgrud (Raumnes) vant kl. 1 med 241p.

På 100m fikk Raumnes en ny seier. Den kom i kl. R med Celina Borgen Fuglerud som skjøt 346p. Kristine Havik Samdal (Oslo Østre) ble nr. 2 og Martin V. N. Johansen (Fet) nr. 3. Det var kun tre deltagere i denne klassen. I kl. ER fikk arrangøren en dobbeltseier. Simen Havik Samdal vant med 348p, mens Torjus Lindeland ble nr. 2 med 345p. Trygve Kolstad Andreassen (Eidskog) ble nr. 3 med 344p. I kl. J endte to skyttere på 348p og kun 1 innertreff skilte. Inga Marie Hanserud (Jondalen) vant foran Mathilde K. Sundaasen (Ski). Tredjeplassen gikk til Charlotte F. Lund (Blaker) ned 347p. Caroline Finnestad Lund (Søgne) vant kl. EJ med 348p. Julianne Skallerud Brekke (Råde) var ganske nær med 346p.

I V65 endte tre skyttere på 349p. Inge Hoff (Moss og Våler) vant med 24 innertiere. Helge Johansen (Sørkedalen) hadde 23 innertiere og Jarle Gården (Skarpskytten) 19 innertiere. I V73 fikk vi to skyttere på 3450p. Oddvar Tangen (Tingelstad) vant med 28 innertiere, mens Gunnar Amundsen (Skjeberg) hadde 23 innertiere.

Kikkertklassen ble vunnet av Knut V. Johansen med 246p. Tre skyttere deltok i NV. Hjemmelagets Hauk Winge ble best med 229p. NU hadde 21 deltagere og det var kun kl. 5 som var større. 15 av deltagerne var fra arrangøren, som satte lagsrekord i stevnedeltagelse fra ungdommene med i alt 24 deltagere. Den pågående skyteskolen har det meste av æren for dette.

%d bloggere liker dette: