Ø-cup ungdom 1. runde

Vårt ungdomslag vant mot Nord-Odal

Etter utveksling av noen mulige datoer fant lagene ut at det var greiest å skyte runden som en del av stevnet vårt. Det ble gjort med at skytterne meldte seg på i første lag på torsdag. Vårt lag besto av en god blanding med drevne skyttere og de som deltok for første gang i lagskyting. Laget klarte seg meget bra og det ble en ganske klar seier. Vi fikk også to nye perser med resultatene til Ingrid og Helmer.

I cupen består lagene av fem skyttere hvor de fire beste teller.

Oslo Østre 1371p – Nord-Odal 1356p

Simen Havik Samdal (ER)249-348
Amalie Mortensen Torbal (J)247-347
Ingrid Bjermeland Hesledalen (ER)243-340
Helmer Gardssønn Mossige (NU)240-336
Kristine Havik Samdal (R)238-332

Resultater Live-visning

%d bloggere liker dette: