Cupskyting bane 2022

Ø-cup ungdom 2. runde

Det ble tap mot Sigdal

Vi har fått følgende rapport fra matchen: ” Det ble tap for laget vårt i Østlandscupen på Årvoll i kveld. Vi hadde trukket Sigdal A som var et av de sterkeste lagene i første runde. Gitt at trekningen kom for en drøy uke siden og at skoleferien startet i dag, var det vanskelig å finne et tidspunkt som passet for alle. Vi var derfor glade for at vi fikk til et tilnærmet toppet lag. Men ettersom Amalie ikke hadde anledning, og vi dermed manglet en skytter til å skyte juniorprogram, måtte Simen stille sporty opp og skyte kne. Det gikk riktig så bra. Simen hadde til og med 50 på første kneserie!

Det var vanskelige forhold i kveld, det var mørkt og vått med varierende vind. Så får det være en trøst at Sigdal skjøt såpass bra det uansett lag hadde vært vanskelig å slå de. Etter skytingen fikk skytterne boller og kake.”

Oslo Østre 1360p – Sigdal 1382p

Torjus Lindeland (ER)345
Simen Havik Samdal (ER, skjøt som J)344
Victoria Thoresen (ER)341
Helmer Gardssønn Mossige (ER)330
Ingrid Bjermeland Hesledalen (ER)328

I cupen består lagene av fem skyttere hvor de fire beste teller.

%d