Ungdomsstevnet

Amalie Mortensen Torbal vant kl. J i sammenlagt og i Sigdal. Kristine Havik Samdal ble nr. 3 i kl. R i Sigdal.

Vi hadde en tropp med 11 ungdomsskyttere.

I Ungdomsstevnet skyter man først to stevner med 25-skudd. De 24 beste i kl. R og kl. ER og de 18 beste i kl. J og kl. EJ, skyter en 10-skudds finale. Noe ulikt antall i finalen kommer av at kl. J og kl. EJ skyter på 200m.

Vi hadde fire deltagere i kl. R. Kristine Havik Samdal skjøt meget gode 248p i Sigdal, mens det ble 234p i Flesberg. Kristine ble nr. 3 i Sigdal. Sammenlagt ble det 16. plass. I finalen skjøt Kristine seg opp til 12. plass med 98p. Ella Galtung skjøt 238p og 236p og ble nr. 29. Det ble 220p og 225p på Johannes Langvik Hevrøy og 222p og 219p på Ellinor Lindeland.

I kl. ER var Torjus Lindeland kun ett poeng og noen innertiere fra finaleplass. Han skjøt 248p og 245p og ble nr. 28. Simen Havik Samdal var neppe fornøyd med 242p i Sigdal, men det hjalp litt med 248p i Flesberg. Han ble nr. 38. Victoria Thoresen var vår tredje i kl. ER. Hun skjøt 241p og 243p.

Amalie Mortensen Torbal var vår eneste i kl. J. Hun tok kommandoen med å ta ledelsen sammenlagt med 248p og 246p. I finalen skjøt Amalie 99p og hun tok en klar seier. Seieren var på hele 8p. Det er meget sjeldent at vi ser slike seiersmarginer i et så stort stevne.

Simen Sanne var vår eneste i kl. EJ. Han skjøt 170p og 172p.

I kl. NU hadde vi to deltagere. Mathias Erlandsen skjøt 201p og 228p, mens det ble 241p og 236p på Tobias Rooth Olbergsveen.

I lagskytingene ble det 3. plass både i Flesberg og Sigdal. I begge tilfellene besto laget av Amalie, Simen og Torjus.

Det var også Stangskyting og flere av våre prøvde seg for første gang. Vi legger først og fremst merke til at NU-skytter Tobias skjøt 16 treff.

Her har vi skrevet om resultatene, men Ungdomsstevnet er mye mer enn skyting og resultater. Det sosiale er vel så viktig. Arrangørene skal ha all ære for dette arrangementet. Les gjerne mer om stevnet på deres hjemmeside.

Hjemmeside til ungdomsstevnetresultater

%d bloggere liker dette: