Åpne feltstevner 2023

Felt Palmehelgen

Kristine Havik Samdal vant to stevner i kl. R og skjøt fullt i HV-cupen superfinale

Lørdag var det stevne hos Jordet og Tenaasen. Søndag arrangerte Bjørnen det tradisjonelle Kjemsjøstevnet. I etterkant ble HV-cupens finale arrangert.

Kristine Havik Samdal var vår eneste deltager og hun skjøt glimrende. Hos Jordet og Tenaasen ble det 29 treff med imponerende 27 innertreff. Det siste var flest av alle. Det var endel vind som for det meste kom bakfra, men så mange innertreff er uansett imponerende med cal. 22. Hun vant kl. R. Noe betenkelig for sporten, så var hun eneste deltager. Resultatet hadde stått seg uansett deltagelse.

Kjemsjøstevnet har avsluttende finale. Det har etterhvert blitt sjeldent på åpne stevner, men det er bra at noen lag klarer å holde på dette. Vinden var svakere, men den varierte mer. Kristine skjøt fortsatt glimrende og fikk skive 1 i finalen med 30/16 og en ledelse på to treff. I finalen ble det 11 treff og en ny seier i kl. R.

Resultater: Jordet og TenaasenBjørnen

HV-cup

I HV-cupen skjøt Kristine 9 stevner, og kunne dermed stryke kun ett. Det endte med 5 stk. 1. plasser og 3 stk. 2. plasser og plassiffer 11. Det ga 2. plass i klassen. Kristine kvalifiserte seg også til finfeltens kanonfinale. Der alle finfeltklassene ble telt sammen. Kristine skjøt fullt med 12/3. Vinden ble ikke dømt helt riktig og da ble det for få innertreff til å nå opp i teten. Alle andre enn kl. R skjøt med cal. 6,5. Uansett en flott prestasjon og det ble gavepremie.

%d