SM bane 2023

Iver Bjørgo skjøt seg inn i 350-klubben og vant ER. Andre mestre ble Amalie Mortensen Tobal (J), Kristine Havik Samdal (R) og Geir Andresen (kl. 2).

Resultater: Skarpskytten hjemmesideMittDFS

Mesterskapet ble arrangert av Skarpskytten på Løvenskioldbanen. Skytingen ble godt gjennomført. Det var en hake med manglende resultatservice og live-visning, men stemning på banen var uansett god. Mesterskapet samlet 58 skyttere og vi hadde med 25.

Vi dominerte ungdomsklassene. Iver Bjørgo har skutt meget godt i sommer og nå toppet han det. Han skjøt 250p innledende med 21 innertiere og fulgte opp i finalen med 100p og 9 innertiere. Kort sagt en overbevisende seier og velfortjent medlemsskap i 350-klubben. Victoria Thoresen tok fikk ungdomsmedalje på 3. plass med 347p. Ingrid Bjermeland Hesledalen ble nr. 5 med 341p.

I kl. R var det et Østreoppgjør mellom Kristine Havik Samdal, Ellinor Lindeland og Elle Louise Spilhaug Andresen. Kristine var best både innledende og i finalen og hun tok en klar seier med 343p. Ellinor tok 2. plassen etter en god finale hvor hun passerte Elle. Det ble også ny pers på Ellinor på 339p. Elle endte på 337p.

I kl. J skilte det 3p mellom fire skyttere før finalen. Amalie Mortensen Torbal og Simen Havik Samdal var i tet 246p. Begge skjøt 100p og når det må rangeres går det gjerne i favør av Amalie. Amalie vant med 6 mot Simens 4 innertiere. Torjus Lindeland lå på 3. plassen med 245p. Den forsvarte han med å skyte 99p.

Ellers på 100m skjøt Nils Hovde 246p i V73 og ble nr. 4. I NU skjøt Shafeh Ibrahim Taimoor sitt første stevne og endte på 200p.

På 200m fikk vi ikke helt den uttellingen som vi har hatt de siste årene, men Geir Andresen vant kl. 2 med 336p. Helge Norberg blr nr. 2 i kl. 3-5 med 344p. Jenny Aardalen ble nest beste kl. 4 skytter med et oppmuntrende resultat på 340p. I V55 ble Christer Malm nr. 2 med 340p og han var 1p fra seieren.

I lagskytingen ble det seier med 3p foran Nordstrand. Stian Stafsberg Klyve, Helge Norberg, Sverre Brovoll og Bjarne Muri utgjorde laget. Bjarne vant aksjen som beste lagskytter på en suveren måte med 100p.

Skymoens premie ble et oppgjør mellom Østreskytterne. Sverre Brovoll knep premien på rangering mot Jenny Aardalen. Begge hadde 340p.

%d bloggere liker dette: