KM bane 2023

Bjarne Muri ble mester med Helge Norberg på 2. plass.

Mesterskapet kan følges på disse linkene:
Resultaterlive-visning

39 skyttere stilte opp på klubbmesterskapet. Det var 7 flere enn i fjor. Skytingen ble etterfulgt av medlemsmøte med servering av pizza.

Bjarne Muri tok en favorittseier i kl. 3-5. Helge Norberg på 2. plass var heller ingen overraskelse. De to skilte seg ut. De ble også nr. 1 og 2 i fjor med de samme resultatene. Den siste medaljen gikk til Nils Kåre Midtflå som skjøt sitt andre stevne i år. På 4. plass kom Elin Mikkelsplass. Hun var to poeng fra pallen, men fikk klassemedaljen i kl. 4. Klassemedaljen i kl. 3 gikk til Bjørn Thoresen.

Vi hadde fem skyttere i V55 og Arne Grøtting tok en klar seier. Så var det moro med tre skyttere i kikkertklassen. Per Arve Strømstad vant.

På 100m var det mest oppsiktsmessige resultatet i kl. J, siden Amalie Mortensen Torbal måtte ta til takke med 3. plassen. Det er hardt å skyte toppresultater hele tiden og hun endte på 344p. Simen Havik Samdal har skutt meget godt etter at han kom tilbake fra en speidertur til Sør-Korea. Han vant med 348p. Torjus Lindeland kom foran Amalie med 345p.

I kl. ER var Iver Bjørgo favoritt. Han skjøt 345p og da tok Victoria Thoresen seieren med 347p. Helmer Gardssønn Mossige tok den tredje medaljen med 340p.
I kl. R fikk vi favorittseier til Kristine Havik Samdal med 340p. Elle Louise Spilhaug Andresen tok en oppskriftsmessig 2. plass med 334p. Tobias Rooth Olbergsveen tok bronsen med 328p.

Nils Hovde tok medaljen i V73 med 337p. Vi hadde fire skyttere i NU. De var Haakon Hagen-Småstu, Mathias Bjørnsrud Tolonen, Shafeh Ibrahim Taimoor og William Gebecke. NV ble vunnet av Stian Hagen-Smestu.

%d bloggere liker dette: