Sverre Brovoll tok medalje i Nordisk mesterskap

Sverre tok bronse i liggende og kom til semifinalen i felthurtigskytingen.

Bildet er lånt fra Skyttertidende med tekst “Den norske trioen på pallen, fra venstre: Julianne Skallerud Brekke, Thomas Krågtorp og Sverre Brovoll.” Se også Artikkel fra Skyttertidende

Resultater fra arrangør: liggende innledendeliggendebane

Liggende var første øvelse, det ble skytt 15-skudd innledende hvor 15 beste gikk til en finale med 10-skudd. Det ble regnet med desimaler. Senior og ungdom ble regnet som en klasse. Sverre kvalifiserte seg til finalen som nr. 10. Han var på etterskudd, men med den beste finaleskytingen på 106,3 skjøt han seg opp til en flott 3. plass. Det var en millimeterkamp, kun 0,1p skilte plassene 3-6. Sverre avgjorde den kampen på beste måte med 10,9 på det sist skuddet. Sverre var svært nær medalje i fjor i denne øvelsen. Det var godt han klarte det i år.

Baneskytingen var neste øvelse. Det skytes en 35-skudd hvor rekkefølgen på omgangen og grunnlaget er snudd. Sverre har variert endel på banen den siste tiden. Det satt ikke helt denne gang og det ble 333p og 18. plass. Se resultater og artikkel fra Skyttertidende.

Sverre gjorde det betraktelig bedre i feltskytingen. Der ble det en fin 8. plass med 36 treff, se resultater og artikkel fra Skyttertidende.

Siste øvelse var felthurtigskytingen. Der gjorde han det meget godt og skjøt seg helt frem til semifinalen. Se artikkel fra Skyttertidende.

Alt i alt en meget god innsats av Sverre og det er jo stor stas at han fikk med seg en medalje. Det har vi ikke fått siden Stein Heggen ble nordisk mester på banen for mange år siden.

%d bloggere liker dette: