LS 2009 – Arne Grøtting på pallen igjen!

Veteran Arne Grøtting fornekter seg ikke. Fra Skive 40 i finalen skjøt han seg helt opp til bronsemedalje.

Vebjørn Berg fra Blaker har vist på årets Landsskytterstevne at han virkelig er kongen om dagen. Hadde det vært kåring av ”konge” i klasse veteran 55, hadde det blitt Oslo Østres Arne Grøtting. Vi har skrevet om hans banepresentasjoner tidligere under Landsskytterstevnet, nå var det grovfelt på programmet.

Under 30-skudden på mandag, lyktes ikke Arne Grøtting helt. Med 26 treff ble det skive 40 i finalen. Dette hindret ikke Grøtting i å tenke at jeg skyter det jeg så får vi se hvor langt det rekker. Finalen er 6 skudd kne og 6 skudd liggende på ca 200m under en kommando på 120 sekunder. Grøtting skjøt 12/8 på sine 12 skudd, dvs treff på alle 12 og 8 av dem i innerblinken. Den ene skytteren etter den andre falt fra og når alle hadde skutt viste det seg at Grøtting hadde tatt medalje igjen, en bronsemedalje.

%d bloggere liker dette: