Viken II felt 2010

Lagskytingsseier til ungdommene, i bildet Aslak Hollund (tv), Guro Hollund og Christian Ytterhaug Sæther. Medalje til Stein Heggen (V55) og Oddbjørn Nyhagen (V73)

Viken II felt ble arrangert 14. mars. Trøgstad stod bak et godt arrangement, som gikk godt unna. Skytingen var tidligere ferdig enn det som har vært tilfelle tidligere år, men det henger nok også sammen med nedgang i deltagelsen. Det var 357 skyttere som deltok, vi hadde med 24 skyttere.

Vi tok nok ikke så godt for oss av medaljebordet, som tidligere år. For grovfeltens del ble beholdningen 2. plass til Stein Heggen i V55 og Arne Grøtting ble nr. 5 . Lars Bugge ble best i mesterskapet med 13. plass.
På finfelten var det Oddbjørn Nyhagen som tok vår eneste medalje med 3. plass i V73. Det ble ingen medaljer på ungdommene, men det var det eneste som manglet på en ellers flott dag. Det var mange som skjøt skikkelig godt. Det ble som nevnt seier i lagskytingen og såvidt vi kan huske så er det for aller første gang. Christian 30/27, 30/25 Guro 30/25 tok seieren med 9 innertreffs margin.

I R skjøt Jonas Eriksen seg til finalen med 29/11, i finalen var han litt uheldig med et hold og fikk 3 treff, med 6 på det andre ble det 38 treff og 8. plass. Vår andre deltager i klassen, Anders Madsen viste veldig lovende takter med 25/9, det med et 2 treffs hold, hvor han ble tatt av vinden med sitt cal. 22 våpen.

I ER kom nevnte Christian og Guro til finalen, det ble 12/9 på begge i finalen og delt 5. plass, den litt bitre plassen bak siste medalje. Sander Eriksen skjøt også, og som Anders skjøt han utrolig godt, men ble tatt av vinden på ett hold. Sander endte med 23 treff, etter 0 på holdet med mye vind.

I J kom nevnte Aslak til finalen sammen med Lars Røed Ramstad som skjøt 29. En glipp av Aslak på ett skudd ga 11/9 og delt 5. plass. Lars skjøt 12/5 og avanserte opp til 12. plass. Magnus Bjerke hadde ikke helt draget på kneskytingen og endte til han å være med moderate 25 treff.

Ungdommen sto altså mye god skyting av flere i alle klassene. Da for det bare være at det ble stang ut i finalene, vi er storfornøyd med innsatsen. Dermed ble det et godt mesterskap for oss, selv om grovfeltskytterne ikke hadde dagen.

Resultater

%d bloggere liker dette: