SM Stang- og felthurtigskyting 2013

Samlagsmestere ble Arild Lohrbauer, Østre Bærum i Stangskyting og Ola Rabben Bøe, Skarpskytten i felthurtigskyting. Tore Johansenble eneste Østreskytter på pallen, det med 3. plass i Stangskytingen.

16 skyttere møtte opp til årets SM i Stang- og felthurtigskyting, som ble arrangert i Asker anlegg. Vi hadde med fem skyttere,skuffende få og dessverre kan vi si det samme om resultatene.

Best gikk det i Stangskytingen hvor Tore Johansen knep 3. medalje foran Sverre Brovoll. Kurt Eirik Bekkevold kom på delt 5.plass. De tre hadde hhv 19, 18 og 17 treff. Henrik Oppen tok 10. plass med 12 treff, etter å ha skutt en skjev serie på holdsom ga kun 1 treff. Arne Ånneland ble nr. 11 med 11 treff. Vinner ble Arild Lohrbauer, Østre Bærums med 22 treff, som forsvartefjorårsseieren og nr. 2 Eirik Reksten, Skarpskytten med 21 treff.

I felthurtigskytingen hadde vi flere gode kandidater, men det var kun Sverre og Henrik som fikk tellende tid. De gikk videretil 1/4-finalene, men der var de to de eneste som ikke fikk ned alle figurene, så det endte der. Finalen endte opp med toganske overraskende deltagere i Ola Rabben Bøe, Skarpskytten og Ketil Sundal, Nordstrand. I best av tre oppgjøret vant deførst en runde hver, så avgjorde Ola på en spektakulær måte, første skudd gikk av altfor tidlig i bakken fremfor skivene,men han lot seg ikke påvirke og smalt ned de tre skivene i stort tempo etter det. Bronsefinale ble vunnet av Lars Johan SHereid, Skaprskytten.

Dermed ble det faktisk 6 ulike medaljevinnere, noe som gledet samlagsformann Helge Lillekvelland, som meget prisverdig holdtpremieutdeling rett etter skytingen var ferdig.

Resultater

%d bloggere liker dette: