Feltmesterskap 2008-2014

Østlandsmesterskap felt 2010

Sverre Brovoll vår beste med 18. plass, Stein Heggen nr. 20. Oslo nr. 2 i samlagsskytingen.

Oslo var arrangør og med det terrenget som bør til for et slikt mesterskap, var det en liten utfordring å finne et egnet område. Heldigvis fikk Oslo tilgang til i Steinsjø skytefelt i Hurdal, samme sted som for 16 år siden da Oslo arrangerte sist. Mesterskapet gikk søndag 20. mars.

Oslos beste ble Tobias Lillekvelland fra Nordstrand med 12. plass og 36 treff. Både Sverre og Stein hadde 35 treff. Ellers skjøt Tore Johansen 33 treff og ble nr. 35. Kurt Eirik Bekkevold hadde en heller dårlig dag og skjøt 23 treff.

Stein og Sverre var tellende på Oslos lag som ble nr. 2, 2 treff bak Opland, som hadde stevnets vinner på laget i Roger Ottosen. Han var eneste med 41 treff, de to andre medaljene gikk på 40 treff.
Stevnet gikk under gode forhold og vi kan vel si at Oslo kom godt ut av det som arrangør.

Resultater ØM felt 2010

%d