LS: Mandag 1/8

Bjarne Muri med topptid i felthurtigskytingen. Per Arve Strømstad fylte på grovfelten, også Gyda E. Olssen og Tore Johansen er klare for grovfeltfinalen. Arne Grøtting finaleklar i V55. Guro Hollund og Anders Madsen klar for ER finalen.

Feltskyting

Mandag skjøt kl. 5, kl. 1 og R feltskyting. Vi har flere som skyter felt, men det var en som kun skyter under LS som ble beste 5. klassing. Per Arve Størmstad var den eneste av våre som skjøt 30 treff. Gyda E. Olssen og Tore Johansen skjøt begge 29 treff og er også finaleklare. Av en eller annen grunn viser resultatlistene bare de 100 beste, men Fredrick Bjerke, Bjarne Muri og Sverre Brovoll har 28 treff og det er mulig detblir finalegrensen. I kl. 1 ble Bjørnar Y- Sæther vår beste med 20/5 og 75. plass. Resultatlisten for R viser også bare de 100 beste, så vi får ikke med Hans Holm Torgersen som slet i vinden med cal. 22 og skjøt 20 treff.

I hurtigskytingen ble Bjarne Muri dagens mann med topptiden 8,81, foreløpig holder det til å bli blant de 16 som fpr plass i finalen!! Eirik Kristiansen ble bår nest beste med 10,96. I Stangskytingen ble Lars Bugge vår best emed 19 treff. Knut Hollind sikret seg et beger i kl. 1 med 10 treff.

Baneskyting

På banen skjøt V55, kl. 2 og ER.
I ER skjøt både Guro Hollund og Anders Madsen 249 og dermed er begge klare for ER finalen. Guro trøblet litt med trang plass og en monitor som hun knapt klarte å se skuddene på, det forstyrret nok endel slik at det glapp ut en 9,9. Så hun var skuffet, men finale er stort uansett. Anders kan i hvertfall si seg svært godt fornøyd.

Arne Grøtting har hatt stor suksess i V55 de siste årene og er med i tetkampen nå også med 245 og 10. plass. Forøvrig har 1 skytter 247 og 3 stykker 246, 9 har 245, så det blir jevnt.

I kl. 2 perset Tone Ytterhaug Sæther med 3p (forrige pers var på LS i fjor) og hun skjøt 242 og tok en flott 14. plass. Beger også på ALexander Dahl med sine 235, han skyter bare LS

%d bloggere liker dette: