LS: Tirsdag 2/8

Jørgen Elstad og Magnus Bjerke i J banefinale. Flott finaleinnsats av Guro Hollund og Anders Madsen i ER finalen.

Baneskyting

Juniorene skjøt både innledende og finalen i dag. Jørgen Elstad og Magnus Bjerke kvalifiserte seg begge for finalen med 249. Jørgen var best av de på 249 og lå på 8. plass før finalen, mens Magnus var nestbest og på 9. plass. Begge skjøt 99 i finalen og det ble 35. plass på Jørgen og 42. plass på Magnus. Begge var litt skuffet over ett tapt poeng, men det er stort å komme til finalen. Siste medalje gikk på 350, så den var uansett utenfor rekkevidde.

ER skjøt også finale i dag og som kjent hadde vi med Guro Hollund og Anders Madsen, begge med utgangspunkt 249. Guro gjorde som hun ofte gjør i finaler, det ble 100 og avansement til 21. plass. Anders skjøt 99 og avanserte noen plasser til 42. plass. Flott finaleinnstas av begge.

Ellers skjøt kl. 4 og det var nok bare Aslak Hollund som kan si seg fornøyd, det ble pers med 239 og stort beger. Kl. 1 startet sin skyting med noen lag og Bjørnar Sæther skjøt gode 241. Knut Hollund fikk 228.

Seniorene skjøt samlagsskytingen og Oslo endte et godt stykke ned på listen med 37. plass. Lars Bugge og Bjarne Muri var med på laget og de skjøt hhv. 93 og 95.

Feltskyting

I feltløypa var det kl. 3, V65 og V73 sin tur. I V65 skjøt Nils Hovde 27/20 og har en uoffisiell 115. plass. Bedre i V73 hvor Oddbjørn Nyhagen skjøt 29/18, noe som kan holde til finale. Øivins Mørk skjøt 28/20 og Magne Landrø 25/14.
I kl. 3 ble Nicolai Brodin vår beste med 24/5.

I felthurtigskytingen ligger nå Bjarne Muri på en delt 16. plass, hvis han holder den plassen gjennom onsdag betyr det omskyting om den siste finaleplassen!!

%d bloggere liker dette: