LS: Søndag 31/7

Magnus Bjerke i tet i J-finfelt. Aslak Hollund og Morten Musiol finaleklare på grovfelten.

Søndag er første store konkuransedag og vi fikk en god start på årets LS.

Feltskyting

Juniorene og kl. 4 var i gjennom feltløypa og vi har allerede flere som er klar for finale. I J slo Magnus Bjerke til med fullt hus og han hadde så mange innertiere at kom så høyt som på 4. plass, resultatet var 30/24. Jørgen Elstad sikret seg et beger med 28/18 og 61. plass. Christian Y. Sætner slet litt og endte på 22 treff.

I kl. 4 har vi mange gode skyttere som av ulike grunner har fått skutt lite, så det var vanskelig å si hva vi kunne forvente. Svært gledelig kan vi si at både Aslak Hollund og Morten Musiol skjøt meget godt og begge fikk 29 treff. Det skal holde til finale. For Aslak har eneste konkurranse i år (og eneste som senior) vært Viken II, så det er tydelig at evnene ligger der når han skyter 29/17 og inntar 16. plass i kl. 4. Morten fikk noe færre innertreff og er på 32. plass.
En virkelig flott start på feltskytingen.

Magnus sikret seg også minnemedaljen med 58. I kl. 4 ser det ut til at minnemedaljen går på 55p (de offisielle listene er ikke klare ennå). Aslak og Kjetil Jansen har uansett sikret seg den med klar margin da de skjøt 58. I Stangskytingen vartet Vegaård Ånneland opp med flott skyting og 19 treff, noe som muligens er pers!. Han ligger da på 11. plass i kl. 4. Toni Hovdedalen får også beger mes sine 16 treff. Vegar dgjorde det også godt i felthurtigskytingen med 11,29 og 38. plass. Kjetil Jansen ligger på vippen til å få beger med 13,65 og 121. plass.

V65 gjorde også unna hurtigskytingene og vår deltager Nils Hovde skjøt bare Stangskytingen. Det ble 11 treff og 38. plass. De offisielle listene og begerlisten er ikke klare ennå, men han ligger såvidt an til å få beger.

Baneskyting

På banen gjorde V73 unna sin skyting og våre deltagere Oddbjørn Nyhagen, Øivind Mørk og Magne Landrø gjorde det jevnt bra med hhv. 248, 247 og 247. Det betød 27. plass på Oddbjørn og Middels beger, 37. plass på Øivind og lite beger og Magne fikk 50. plass. God skyting, men det blir neppe noen finaleplass. Nils Hovde skjøt 246 i V65, som hadde noen lag søndag ogavslutter på mandag.

På 200m skjøt kl. 3 og vår beste ble Rune Landrø med 225 og 171. plass.

%d bloggere liker dette: