Viken II felt 2012

Øivind Mørk vant V73. Kurt Eirik Bekkevold nr. 3 på grovfelten. Klar seier i lagskytingen på grovfelten.

Viken II ble stevnet ble arrangert i Nittedal. Været var fint med sol og vårdrag i lufta. Det siste ble utfordrende for mange og finalegrensen på grovfelten ble 27 treff. Opplegget med skiver og en feltløype på ca. 1,5 km var godt, men dessverre oppsto det ganske store forsinkelser.

Finalen var imidlertidig av det heftige slaget med 1/6 ligg på ca 370m og B45 kne på ca. 540m. Det siste er langt, fryktelig langt, så langt at flere mente dette bikket over til det reneste tøv. I hvertfall så var det omtrent ikke treff på dette holdet og to treff i skiva utløste stor jubel. På Nordstrands hjemmeside kan vi lese at det var 28 treff av 246 avfyrte skudd på dette holdet.

Kurt Eirik Bekkevold var en som traff med to skudd og med 5/3 på “kortholdet” så avanserte han kraftig. Kurt hadde i utgangspunktet 28 treff og skjøt i nest siste finalelag. Det viste seg at hans 35/3 holdt helt frem til omskyting om 3. plassen. I omskytingen skjøt han på ny 6 treff og vant den med 1 innertreff.
For Kurts del slo finalen heldig ut, han mente selv at han hadde vært sjanseløs på pallen med et mer normalt finaleopplegg. For Kurt betød 3. plassen stjerne. Det var mange “nye” i toppen slik at medaljegrensen gikk på 10. plassen. Inne blant de ti fikk vi også Nils Thomas Valand som hadde 29 treff og skjøt 5/2 i finalen. Vi hadde 5 finalister til. Stein Heggen, Lars Bugge og Sverre Brovoll delte 17. plassen med 33/0. Arne Grøtting ble nr. 39 med 28/0, mens Bjarne Muri ikke orket å skyte finalen etter å ha brakt timesvis i siste lag ute i feltløypa.
Kurt, Lars, Stein og Sverre utgjorde vårt lag i lagskytingen og det ble en suveren seier med 8 treff ned til neste lag.
På finfelten hadde vi to som skjøt finalen. Øivind Mørk var i god posisjon i V73 som en av fem med 29 treff, etter lederen på 30. Lederen tapte ett treff og Øivind slo til med meget gode 12/9. Det viste seg å holde til seier med ett innertreff.
Guro Hollund var i finalen i J, hun skjøt 6/4 på første hold, men så fikk hun ulykksalige 0 på andre hold. Hva som skjedde vet vi ikke, men det er sannsynlig at det ble skutt på feil skive. Dermed bar det nedover resultatlisten. Anders Madsen var kvalifisert for finalen i ER, men måtte prioritere andre gjøremål siden han hadde 29 treff og dermed var sjanseløs på medalje. Den som faktisk skjøt best av våre ungdommer var Jonas Eriksen. Men som links skytter er han vant til å skyte på skiven helt til høyre. På første hold var han ikke oppmerksom nok og skjøt 6 treff i reserveskiva som settes opp i Viken stevnet. Han fullførte resten med 24 treff.

Resultater

%d bloggere liker dette: