LS Torsdag 16. august

Medalje til Magnus Bjerke og stjerne til Lars.

Finalene til kl. 3-5 ble unnagjort og vi hadde med 5 skyttere. Alle hadde reell sjanse til å ta medalje/stjerne. Det var førsteårsenioren Magnus Bjerke som klarte seg best. Han hadde riktigbok en skikkelig utdrager i finalen med en 8’er, men resten satt godt i tieren. Det endte med 341, som viste seg å bli medaljegrensen. Det ga 60. plass i mesterskapet og 9. plass i Aftenpostenskytingen (best under 20 år). Lars Bugge skjøt også 98, det er under pari for han, men med utgangspunkt på 243 holdt det til en ny stjerne. For Nils Thomas Valand, Bjarne Muri og Helge Norberg er det bare å glemme finaleskytingen, alle tapte endel poeng. Nærmest stjerne kom Nils Thomas som endte på 340 etter 97. Bjarne endte på 339, også han med 97 i finalen. For Helge ble det helsvart med 94. Jens-Kristian Larsen var også kvalifisert for finalen med 239, men han måtte prioritere andre gjøremål og tok en tidlig avreise.

%d bloggere liker dette: