LS Mandag 13. august

Jørgen B. Elstad var i J-feltfinalen. Nils Hovde (V65) skjøt fullt i felten og er klar for finale. Kl. 5 var også i felten og V73 har skutt hurtigskytingene. På banen var kl. 3 i sving.

Finfeltfinalene for ungdommene ble arrangert i dag. Vi hadde med Jørgen B. Elstad i J. Utgangspunktet på 28 treff var for svakt for å ha sjanse til medalje, men finale er en prestasjon uansett. I finalen ble det gode 11/7 og Jørgen avanserte til 47. plass.

Ellers i felten ble dagens mann Nils Hovde. Han skjøt fullt i V65 og er klar for finalen. Med 19 innertreff ble han rangert til 24. pass av de 40 som har 30 treff. Nils gjorde det også godt på minneskytingen hvor det ble 13. plass med 58p.
Kl 5 var i felten og innsatsen ble noe skuffende. Lyspunktene ble Sverre Brovoll og Bjarne Muri som begge skjøt 28 treff og er sannsynligvis klare for finale. Innsatsten i minneskytingen var bar med 5 medaljer: 18 Sverre Brovoll 59, 34 Per Arve Strømstad 59, 84 Lars Bugge 57, 110 Kurt Eirik Bekkevold 57 og 117 Bjarne Muri 57. I Stangskytingen deltok 9 av 5. klassingene og det endte med 7 begre. Best var Sverre Brovoll på 11. plass med 22 treff, som sannsynligvis er ett treff unna finale. Bjarne Muri ble nr. 19 med 21 treff. Ellers tok følgende beger: Tore Johansen (19), Jens-Kristian Larsen (18), Kurt Eirik Bekkevold (17), Nils Thomas Valand (17) og Morten Musiol (17). I felthurtigskytingen ble det to begre til Tore Johansen (9,86) og Nils Thomas Valand (11,99)

V73 skjøt hurtigskytingene og Magne Landrø og Øivind Mørk stilte opp. For Magne ble det beger i begge øvelsene med gode plasseringer; 12 i felthurtigskyting og 20. plass i Stangskytingen.

På banen skjøt kl. 3 og vår beste ble Rune Landrø med 232. Det holdt til 65. plass og stort beger.

Første samlagsskyting ble skutt i dag og det var ungdommene som var i sving. Oslo stilte med et rent Østrelag, som plasserte seg midt i feltet på en 20. plass. Det var jevn god skyting av ungdommene; Jenny Aardalen åpnet med 98, så viste Anders Madsen seg igjen som en god lagskytter da han la inn 100. Våre to juniorer Jørgen B. Elstad og Guro Hollund skjøt begge 98.

%d bloggere liker dette: