LS Fredag 17. august

Flott veteraninnsats i feltfinalene

På siste dag var det feltfinaler. På grovfelten viste det seg at medaljegrensen gikk på 41 treff. Da var alle våre fem finalister uten reell sjanse på medalje/stjerne. Bjarne Muri ble vår beste med 10/2 og fikk da 265. plass med 38/2. Daniel Sørli hadde en meget god serie, men den var skjev. Dermed ble det 6/2, 33/3 i sum og 391. plass. Sverre Brovoll, Per Arve Strømstad og Tore Johansen valgte av ulike grunner å stå over finalen.

I veteranklassene hadde vi med to og begge skjøt fullt i finalen. Nils Hovde i V65 hadde best utgangspunkt med 30 treff. I finalen ble det 12/7. Det var to innertreff for lite til å få omskyting om medaljene, men uansett en glimrende innsats og han avanserte til 15. plass. I V73 hadde Oddbjørn Nyhagen utgangspunktet 29 treff. Også han fylte i finalen med 12/6 og avanserte til 22. plass.

%d bloggere liker dette: