Feltmesterskap 2008-2014

Østlandsmesterskap grovfelt 2013

Lars Bugge vår beste på 35 plass. Oslo ble nr. 3.

ØM ble arrangert av Follo i Spydebergområdet og arrangementet var det ikke noe å si på. Det var et meget variert opplegg ogdet var en varierende vind som krevde sitt.

Det ble ikke den store dagen for våre og det var en skuffet gjeng som dro hjem. Lars Bugge gjorde det best med 34 treff og31. plass. Lars hang godt med lenge, men på B65 på hold 5 ble det 1 treff. Avstandsbedømmelsen var riktig, men vinden somsyntes å komme bakfra, kom i fra siden lengre ut. Kurt Eirik Bekkevold skjøt også 34 treff og ble nr. 35. For Kurt var detogså vinden som i hovedsak førte til 6 tap på hold 3 og 4. Videre skjøt Sverre Brovoll 31 treff og Tore Johansen 28 treff.

I samlagsskytingen er Oslo ofte i tet, men det blir gjerne 2. eller 3. plass og nå ble det 3. plass. Lars og Kurt var tellende på laget sammen med Nordstrandsskytterne Gunstein Lauvrak, Tobias Lillekvelland og Lars Rasmus Sandvik. Gunstein ble Oslos beste med 38 treff og 10. plass, Tobias hadde også 38 treff og ble nr. 13. Lars Rasmus skjøt 32 treff.

Resultater

%d