Østlandsmesterskap grovfelt 2014

Kurt Eirik Bekkevold ble vår beste på 18. plass. Oslo fikk på ny en god plassering i lagskytingen. Laget ble nr. 2

Ringerike var årets arrangør og stevnet gikk med utgangspunkt i Prestfoss i Sigdal. Det var et meget godt arrangement medgod variasjon mellom korte og lange hold. Vinden satte sitt preg på stevnet. Først med å skape trøbbel for arrangørene somfikk en mengde tennved da skiverammer ble blårt i stykker. De måtte også ta ut B100 av et dobbelthold, den var plassert påca. 660m, så det hadde blitt en utfordring. Så skapte vinden problemer for skytterne, spesielt med å holde blinkene i siktenepå kneholdene.

Kurt Eirik Bekkevold ble best av våre på 18. plass med 31 treff. Tore Johansen skjøt også 31 treff og ble nr. 20. Sverre Brovollog Lars Bugge kom også inn på premielisten. Begge hadde 29 treff og ble hhv. nr. 29 og 30. ØM debutant Nils Thomas Valandskjøt 23 treff og ble nr. 80. Tobias Lillekvelland, nordstrand ble Oslos beste på en meget god 5. plass. Han skjøt 35 treff.De fire beste hadde alle 36 treff.

I lagskytingen er Oslo omtrent alltid inne på pallen. Det ble en ny pallplass med 2. plass bak Akershus, som var ganske suverenog vant med 7 treff. Tellende på laget var Tobias, Kurt, Tore, Gunstein Lauvrak (Nordstrand) og Sverre.

ØM er alltid moro og da er det bare å se frem til neste års stevne i Valdres.

%d bloggere liker dette: