Magnus Bjerke tatt ut til Nordisk mesterskap 2013

Første uttak til Nordisk mesterskap er gjort og Magnus er tatt ut på ungdomslaget.

Første uttak til Nordisk mesterskap er gjort og Magnus er tatt ut på ungdomslaget.
Mesterskapet arrangeres i Varberg/Sverige 5. – 8. september. Norge skal stille med 15 seniorskyttere og 5 skyttere som er 20 år eller yngre. DFS tar ut som vanlig første del av laget før LS og kompletterer uttaket rett etter LS. I listen over uttatte som ble publisert i dag finner vi Magnus Bjerke. Magnus har jobbet godt i hele år og har hatt en god sesong som toppet seg med 349 i Rollag og Veggli forrige helg. Det har tydeligvis ikke gått upåaktet hen og Magnus er nå belønnet med en plass til Nordisk.

Såvidt vi har oversikt over så er dette første gang en Østreskytter er med på ungdomslaget til Nordisk mesterskap. Det er også etterhvert blitt lenge siden en Østreskytter har blitt tatt ut til Nordisk, så dette er også en stor begivenhet for oss som lag.

Vi gleder oss stort over uttaket og gratulerer Magnus så mye med uttaket!!!

Uttak til Nordisk mesterskap

%d bloggere liker dette: