Feltmesterskap 2008-2014

Østlandsmesterskap finfelt 2014

Oddbjørn Nyhagen imponerte med 2. plass i V73. Jenny Aardalen ble premiert i kl. J.

Etter at de første arrangementene gikk i Trysil, var Tingelstad årets arrangør.

Vi hadde med 5 skyttere i Oslos tropp på 8 skyttere. Det var eldstemann som gjorde det best. I V73 imponerte Oddbjørn Nyhagenmed å skyte fullt, med hele 34 innertreff. Da minner vi om at det ble benyttet reduserte feltfigurer (de som benyttes på LS).Det var kun Odd Kolsrud, Begnadalen som ble bedre med 42/36. Oddbjørn har ikke skutt så mange feltstevnene i år, men de hanhar skutt har han skutt godt. Hvis vi ikke tar helt feil så har han truffet med hvert eneste skudd.

I V65 hadde vi med Nils Hovde. Han skjøt 40/24 og ble nr. 14. I J var Jenny Aardalen vår representant. Hun har ikke skuttmye felt i år og vi antar at hun var godt fornøyd med å skyte 39/24. Det holdt til 12. plass og gavepremie.

I R og ER skjøt de ganske ferske skytterne Odin Skagmo og Sondre Ravnanger. Begge skjøt faktisk 25/8. For Odin ga det 33.plass i R og for Sondre ble det 36. plass i ER. For de to var det denne gang viktigst å få med seg en god erfaring.

I samlagsskytingen er ikke resultatene komplette, så vi vet ikke hvilken plass Oslo kom på. På ungdomssiden er Oslo på veimed å bygge opp et “nytt” lag, så det ble nok et stykke ned på lista denne gangen. Men Oslo fikk i hvertfall stilt lag i årog kommer sikkert sterkere tilbake senere.

%d