Banemesterskap 2015-2017

Viken II bane 2015

Stein Heggen ble Viken II mester i V55. Christian Ytterhaug Sæther ble Viken II mester i kl. 2. Bjarne Muri og Helge Norbergtok stjerne. Marianne Berger tok 3. medalje i kampen om “Beste dame”.

Viken II er avsluttet og det ble en suksessrik avslutning. Solør var arrangør og stevnet gikk på banen til Kongsvinger ogomegn. Vi hadde med 31 deltagere.

Resultater

I V55 hadde vi med to skyttere i tittelkampen. Stein Heggen hadde skive 1 i finalen med 247p som utgangspunkt. Arne Grøttinglå som nr. 3 med 245p. På skive 2 fant vi Odd Petter Nythe (Frogn og Drøbak) med samme poengsum som Stein. Det var ventetat kampen var mellom de to beste, så fremt Arne ikke slo til med en super omgang. Det ble imidlertid 98p og Arne tok ledelsenfør de to siste fikk anvist. Nythe skjøt 97p og gikk inn foran Arne. Stein måtte da ha minst 97p med tre innertiere for åvinne. Den jobben klarte Stein med å skyte 98p. Dermed tok Stein sitt tredje Viken II mesterskap i V55.

Christian Ytterhaug Sæther var regjerende mester i kl. 2. I år har han knapt tatt i børsa, men han skjøt 237p og fikk skive4 i finalen. Det var 4p opp til skive 1, men i kl. 2 er finaleerfaringene mer varierte enn i de andre klassene, så mye kunneskje. Christian skjøt en meget god omgang på 99p og gikk inn i en soleklar ledelse. Den viste også å bli den soleklart besteog Christian avanserte helt til topps!.

I kl. 3-5 hadde vi fire finaleskyttere. Bjarne Muri lå best an med 246p og skive 2 i “kongelaget”. Bjarne er en solid omgangsskytter,men nå kladdet det litt og det ble 98p. Men 344p holdt til 8. plass i mesterskapet og stjerne. Finalegrensen gikk på 242pog det betød 26 skyttere i finalene. Helge Norberg og Nils Thomas Valand hadde begge 243p som utgangspunkt og mulighet tilå ta stjerne. Helge skjøt 99p, mens det ble 98p på Nils Thomas. Det viste seg at de endte på hver sin side av medaljegrensen.Siste medalje gikk på 342p og da ble det stjerne på Helge. Marianne Berger skjøt 242p og hun fikk plass i “prinsesselaget”.Hun skjøt en god omgang på 99p og med 341p kom hun på pallen som tredje beste kvinne.

I kl. 1 skjøt Joakim Mortensen 242p og han fikk beger som nr. 5 i klassen. Det var det eneste begeret vi tok på 200m, medunntak av de som er nevnt ovenfor.

På 100m fikk vi to finalister. Jenny Aardalen kvalifiserte seg til J-finalen med 247p og hun fikk skive 7 i finalen. Finalenvar ikke av normal “Jenny-klasse”. Det ble 97p og hun endte på 9. plass. Sondre Ravnanger skjøt 242p i J og ble nr. 27 på25-skudden.

Øivind Mørk ble syvende beste V73 skytter på 25-skudden med 246p. Han prioriterte imidlertid bryllup fremfor finale.

I kl. ER hadde vi med fem skyttere. Stian Stafsberg Klyve ble best på 20. plass med 246p. Videre fikk vi følgende plasseringer:28. Tobias Mortensen Torbal 243p, 46. Jonas Hofslund 238p, 57. Agnes Torstrup 232p og 58. Dina Elisabeth Berntsen 231p. Ikl. R hadde vi med to skyttere. Bjørn Eric Olsen ble nr. 15 med 237p og Odin Skagmo ble nr. 18 med 236p. Det var moro haddevi hadde med så mange ungdommer, som fikk fin mesterskapserfaring.

Samlagsskytingene ble ikke store greiene, med et solid unntak for veteranene. Et rent Østrelag skjøt meget solide 399p, normaltskal det holde til seier, men denne gang snek Follo seg foran med to innertiere. Oslo lag besto av følgende skyttere. NilsHovde (V73) 99p, Oddbjørn Nyhagen (V73) 100p, Arne Grøtting (V55) 100p og Stein Heggen (V55) 100p.

Seniorlagene plasserte seg som nr. 6 og 9, med Oslo 1 som best. Ungdommene har et stykke opp til de beste og er i oppbygginsfasen,men de klarte å stille to lag. Så tar vi det ikke så tungt at det ble 9. og 10. plass.

%d