Landsskytterstevnet 30.07-05.08

34 Østre skyttere er påmeldte og vi ønsker alle lykke til!!

Landsskytterstevnet starter lørdag 30. juli med militært NM, i tillegg skyter kl. 1 baneskytingen og V65, V73 og kl. J skyterStang- og felthurtigskyting. Vi har ingen i kl. 1 og det er kun Øivind Mørk som er påmeldt i hurtigskytingene. Det betyr atØivind åpner LS for vår del. Nå er noen av våre medlemmer deltagere i miltært NM, men da representerer de sine militære avdelinger.

Så går det slag i slag og de siste innledende skytinger avsluttes som vanlig på onsdag. Torsdag er det banefinaler, med unntakav kl. 2 som skyter allerede på søndag. Fredag er det feltfinaler. Forhåpentligvis blir vi godt representert i finalene. Uansett,så er det sosiale vel så viktig og vi ønsker alle våre deltagere et riktig godt LS!

Det kan bli dårlig med oppdateringer av hjemmesidene under LS og det kan hende at vi må klare oss med en oppsummering etterLS. Men, følg med på DFS sine LS-sider, der vil alt av resultater finnes og de oppdateres jevnlig. Følg også med på resultatenefra 2. runde i Norgescupen i bane og Stang/felthurtigskyting, som foregår 27-30. juli.

Merk at finalen i Norgescupen i Stang/felthurtigskyting vil foregå i Mauksen skytefelt tirsdag i LS uken kl. 09:00. De 16beste i hver øvelse får delta og vi kan regne med å få med Kurt Eirik Bekkevold.

%d bloggere liker dette: