Rådefelten

Nils Thomas Valand tok aksje i 30-skuddspokalen med 30/25!

Fine forhold og en ikke altfor vanskelig runde gjorde at det måtte skytes meget godt for å hevde seg på Rådefelten. Vi hadde fem deltagere og det så lovende ut for våre skyttere etter 30-skudden. Nils Thomas og Sverre Brovoll skjøt 30 mens Eirik Kristiansen og Henrik Oppen hadde 29. Arne Ånneland lå meget bra an med fullt hus etter fire hold, men da han skrudde opp i stedet for ned til femte hold ble det med 24 treff.

Finalen var som vanlig på den gamle 300 meteren med 1/8 kne på ca. 310m og 13×40 ligg på ca 270m. Ingen av våre klarte å fylle finalen. Eirik skjøt best med 11 treff og endte på 40 treff sammen med Nils Thomas og Sverre som begge skjøt 10 treff. Henrik endte på 37 treff etter 8 i finalen. Våre tre beste plasserte seg på 10. (Nils Thomas), 12 (Eirik). og 13. (Sverre) plass. God laginnsats og hederlige plasseringer på alle tre.

Resultater

%d bloggere liker dette: