Frendecup – Stang – og felthurtigskyting

Kurt Eirik Bekkevold vant felthurtigskytingen sammenlagt etter seier i Henning og 3. plass i Forr.

Andre og siste runde ble arrangert av Henning (på Steinkjer banen), Forr og Namdalseid/Lyngen. De fire beste av seks stevner er tellende sammenlagt. Kurt Eirik Bekkevold lå som nr. 2 sammenlagt etter første runde. Han skyting ferdig 2. runde i løpet av de aller første stevnedagene, med per toppresultater. To av tidene var så gode at de hold til seier i Henning og 3. plass i Forr. I andre idretter er det gjerne en fordel å ha andres tider å gå etter. Det var neppe tilfelle for Kurt nærmeste konkurrenter, for det er ikke enkelt å ta i litt ekstra i skyting. De viste nøyaktig hva de måtte skyte på for å overta ledelsen. En etter en måtte se at de havnet etter Kurt og sent på siste stevnedag ble det klart at Kurt vant. Det ble forøvrig svært jevnt, det var snaue to tideler mellom Kurt og nr. 3.

Sjelden har vi sett en mer fortjent vinner. Kurt var den store pådriveren for å få Norgescupen på plass og han har promotert hurtigsøvelsene i mange sammenhenger over mange år. En av de andre initiativtagerne/profilene i felthurtigskyting, Roy Håkstad fra Lakselvdalen gratulerte Kurt med at det var høyst fortjent at “Cupens far” vant. Det sier vi oss hjertens enige i!!

Kurt gjorde det også best av våre i Stangskytingen. Sammenlagt ble det en 19. plass. Det var han nok noe skuffet over, men det betød lite etter seieren i felthurtigskytingen.

Eirik Kristiansen og Henrik Oppen var de eneste av våre andre som fikk tellende sammenlagt resultat i cupen. Eirik ble nr. 27. i felthurtigskyting og nr. 33 i Stangskytingen. For Henrik ble det hhv. 44. og 34. plass. I lagskytingene har vi hatt noen gode plasseringer de siste årene, men i år falt vi ned til 3. plass i Stangskyting og 5. plass i felthurtigskyting. Det er lang opp til de beste. Dette henger nok sammen med at det kun er tre som deltar for fullt.

Resultater

Sammenlagt Resultatside

%d bloggere liker dette: