Åpne feltstevner 2018

Feltstevner i påsken

Vi har hatt deltagere på åtte feltstevner.

Fra og med Palmehelgen og til og med 2. Påskedag, har vi hatt deltagere på 8 feltstevner

Palmehelgen

Stein Heggen skjøt hos Jordet og Tenaasen på lørdag og Bjørnens Kjemsjøstevne på søndag. Stein skjøt 28 treff og ble nr. 2 i V55 i begge stevnene. Han var 1 treff fra førsteplassen i begge stevnene.

Øivind Mørk var i Alvdal på lørsdag og skjøt Skurlagsstevnet. Det ble 17. plass og 28 treff i V73.

Resultater: Jordet og Tenaasen Bjørnen Alvdal

Påskerally

Kurt Eirik Bekkevold tok turen til Påskerally i Nord-Sverige. Påskerally besto i år av tre stevner med seks hold i hvert stevne. Kurt gjorde det best i Övertornea med 31 treff og 11. plass i kl. Elit. En blanding av tekniske feil og feilvurderinger ga ganske moderate resultater i de to andre stevnene. Kurt kunne ellers rapporterte om flotte opplegg og skyteforhold med noe vind, mye snø og sterk sol. Det siste ga noen utfordringer med mirage. Det var stevner med mange lange hold. Gjennomsnittsavstanden på de tre stevnene var 450m, 445m og 415m.

Resultater: 

Kroksjøstevnet

Skjærtorsdag dro Tore Johansen og Stein Heggen til Finnskogen og Kroksjøstevnet til Åsnes og Åsnes Finnskog. Stevnet har lange tradisjoner og ble arrangert for 54. gang. Resultatene er like tilgjengelig som ved oppstarten :). Vi vet i hvertfall at Stein skjøt 28 treff og tok en. 3 eller 4. plass i V55. Tore skjøt 29 treff og kvalifiserte seg til den avsluttende finalen. Det ble 10 treff i finalen og Tore endte rundt 12. plass. Det var forøvrig 15 med 30 treff og to av de skjøt fullt i finalen. Litt interessant så ble finalen skutt på ukjente avstander fra samme plass som har vært benyttet i årevis. Likevel var det kun fire av 26 som skjøt fullt på et i utgangspunktet greit opplegg: 1/8 kne ca. 280m og 1/6 ligg 320-330m. Men det kan være vanskelig å vurdere avstanden til skiver plassert på et vann.

Bajasfelten

  1. Påskedag arrangerte Sigdal som vanlig Bajasfelten. Henrik Oppen var vår eneste deltager. I det spesielle opplegget skjøt han 39 treff og ble nr. 25 totalt og nr. 5 i kl. 4.

Resultater

%d