Felt Tangen og Søndre Odalen

Henrik Oppen vant kl. 4 i Søndre Odalen. Tore Johansen skjøt fullt i Tangen.

Lørdag skjøt fem av våre kl. 5 skyttere Gransjøfelten til Tangen. Tore Johansen var en av syv skyttere med 30 treff. Tore hadde 18 innertreff og ble rangert til 4. plass. Det var tre innertreff opp til pallen. Nils Thomas Valand skjøt 29/21, ble best rangert av skytterne på 29 treff og ble da nr. 8. Sverre Brovoll og Kurt Eirik Bekkevold skjøt 27 treff og kom på plassene 23. og 28. Eirik Kristiansen ble nr. 39 med 25 treff.

På søndag gikk Dølifelten til Søndre Odalen. Vi hadde med åtte på grovfelten. Alle skjøt i samme lag. Det begynte meget bra med at alle fylte det første holdet, men så raknet det for de fleste. Hold 2 var en B100 på ca. 600m. Det blåste det meste av dagen, unntatt de minuttene det tok for våre å gjennomføre holdet. Den runden i siden, som var riktig på før og etter, ble for mye og de fleste skrudde seg ut. Unntaket var Henrik Oppen, som kun tok to knepp i siden og skjøt 6/5. Henrik ble også vår beste med 27/18, seier i kl. 4 og en god 8. plass i kl. 3-5. Stein Heggen endte på 24/10 og ble nr. 4 i V55. De resterende av våre skyttere skjøt i kl. 5 og de fordelte seg på treffene 18-21 og plasserte seg fra 51. til 80. plass. Det viste at det var mer enn hold 2 som gikk galt. Dette ble rett og slett det dårligste stevnet for våre kl. 5-skyttere på årevis.

Resultater: Tangen Søndre Odalen

Søndre Odalen var det fjerde stevnet som teller med i uttaket til ØM. Det er trist å se at våre åtte skyttere var de eneste deltagerne fra Oslo. Det samme var også tilfelle i forrige uttaksstevne, hvpr våre syv var de eneste fra Oslo. Vi dominerer også uttaket sålangt med å ha de syv første plassene. Sverre er den suverent beste med tre enere og en firer. De fire beste av seks stevner teller og det er kun tre skyttere som har skutt alle uttakstevne. Det er fortsatt mye som kan skje i løpet av neste helg, med Løitenfelten og SM, som er det to siste uttaksstevnene. Mye tyder på at vi i hvertfall får med seks skyttere og kanskje også syv.

%d bloggere liker dette: