Klubbmesterskap Stang- og felthurtigskyting

Kurt Eirik Bekkevold vant felthurtigskytingen og Sverre Brovoll vant Stangskytingen.

Klubbmesterskapet ble som vanlig skutt i Asker. Åtte skytere møtte opp.

Felthurtigskyting
Kurt Eirik Bekkevold var storfavoritt og innfridde. Han var best innledningsvis og tok til slutt seieren etter at han vant to av tre runder i finalen. Finalemotstander var Eirik Kristianen, som skjøt sine beste runder i finalen. Kurt hadde størst problemer i semifinalen hvor han møtte Joakim Mortensen, som fikk ett matchavgjørende skudd, men det ble bom og bronsefinale. Joakim møtte Sverre Brovoll i bronsefinalen. Sverre vant den greit.

Stangskyting
I Stangskytingen ble langholdet skutt først, korholdet ble skutt etter resultatene på langholdet, med de beste til slutt. Sverre koplet et grep om mesterskapet med meget gode 13 treff på langholdet. Tore Johansen kom nærmest med 11 treff. Favoritt Kurt og Arne Grøtting skjøt 9 treff. På kortholdet skjøt Kurt 14 treff og la press på Tore og Sverre. Tore fikk 10 treff og måtte se seg slått av Kurt, men Tore sikret bronsemedaljen. Sverre måtte ha minst 11 treff for å vinne direkte. Sverre skjøt likegodt 13 treff og vant klart.

%d bloggere liker dette: